• In het Nederlands

  Vertrouwd in het Nederlands

  Zoeken en boeken

 • Telefonische ondersteuning

  Eerst meer weten voor u gaat bestellen?

  Met vragen kunt u ons gewoon bellen

 • Bestemmingen op een rij

  Alle bestemmingen op een rij

  Uw vakantie vaart er wel bij

 • Ferry overzichten

  Zoek snel en gericht

  In ons complete overzicht

 • reis met de beste prijs

  Voor elke bestemming de beste prijs

  Dus gaat u altijd ontspannen op reis

 • Faciliteiten aan boord

  Theater aan boord

  Slechts 1 minuut lopen vanaf uw hut

Overtochten

Een ferryboot overtocht boek je snel bij Overtocht.nl

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.