Tanger Med.

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Tanger Med.:

Maatschappijen

 • FRS Iberia

  U kunt de tolweg of de kustweg nemen. Vanuit Marrakesh, bijvoorbeeld door Casablanca en Rabat, zijn de te nemen snelwegen de A7, A3, A1 of A4; Tétouan-Tanger-Med, de N2 en tot slot Tanger-Tanger-Med, de A4.

  Casablanca en Rabat zijn verbonden door de snelweg A3 die loopt van Kenitra en aansluit op de A1 die doorloopt naar Tanger. De A2 loopt van Rabat naar Fez. De A7 loopt van Casablanca naar het zuiden en loopt nu door naar Marrakesh. De A5 loopt van Casablanca naar Mohammedia en El Jadida, langs de kust.

  Tolsnelwegen bevinden zich in een betere staat, en er zijn overal noodtelefoons, tankstations en restaurants.

  Gare Maritime
  Port Tanger Med.

  Sasse Quatre Gare 3

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.