Africa Morocco Link

Maatschappij

Meer informatie over Africa Morocco Link

Africa Morocco Link is een bedrijf in Marokko, opgericht in 2016, dat ten minste 2 veerboten exploiteert. Het bedrijf opereert vanuit Tanger in Marokko en Algeciras in Spanje. AML is samen met Blue Star Ferries en Superfast Ferries een dochteronderneming van Attica Group, die genoteerd is aan de beurs van Athene.

Het huisdier mag in het voertuig verblijven tijdens de overtocht.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Tot 48 uur voor vertrek 20% van de reissom
– Vanaf 48 uur tot met vertrek en bij no show 100% van de kosten
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

 • Morocco Star

  Type schip: ferry

  Maximale aantal voertuigen: 290

  Maximale aantal passagiers: 935

 • Amman

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen: 890 meter

  Maximale aantal passagiers: 890

 • Morocco Sun

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen: 810 meter

  Maximale aantal passagiers: 1001

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.