Onze populaire overtochten

Van Overtocht Macedonië Tanger Med.
Naar Overtocht Macedonië Algeciras
Duur:3 uur
Van Overtocht Spanje Ceuta
Naar Overtocht Macedonië Algeciras
Duur:1 uur
Van Overtocht Macedonië Algeciras
Naar Overtocht Spanje Ceuta
Duur:1 uur
Van Overtocht Spanje Tarifa
Naar Overtocht Macedonië Tanger Ville
Duur:2 uur
Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

FRS Iberia

Veelgestelde vragen

Je hebt een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van jouw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren. Zorg dat je voor vertrek weet of je voor jouw bestemming mag reizen met een identiteitskaart, of je een paspoort nodig hebt.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

Wij sluiten graag een annuleringsverzekering en reisverzekering bij Allianz voor je af wanneer je bij ons een reservering maakt.

De betaling dient direct naar boeking te worden voldaan. Je ontvangt van ons dan ook de tickets voor jouw overtocht.

Overtochten van FRS Iberia

Marokko
Marokko
Spanje
Marokko
Marokko
Spanje
Overtochten van Marokko naar Marokko
Tanger Med.
Marokko
Algeciras
Marokko
Overtochten van Spanje naar Marokko
Ceuta
Spanje
Algeciras
Marokko
Tarifa
Spanje
Tanger Ville
Marokko
Motril
Spanje
Tanger Med.
Marokko
Overtochten van Marokko naar Spanje
Algeciras
Marokko
Ceuta
Spanje
Tanger Med.
Marokko
Motril
Spanje
Tanger Ville
Marokko
Tarifa
Spanje

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, wij zijn overtocht.nl wij helpen u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Meer informatie over FRS Iberia

Over FRS Iberia

Huisdieren

FRS Iberia Ferries
Over FRS Iberia

Introductie: FRS Iberia

FRS Iberia is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in veerdiensten tussen Spanje en Marokko. Met een uitgebreide vloot van moderne schepen en jarenlange ervaring biedt FRS Iberia reizigers een comfortabele en veilige overtocht over de Straat van Gibraltar. Als een van de meest betrouwbare veerbootmaatschappijen in de regio, verbindt FRS Iberia het Europese en Afrikaanse continent en creëert het onvergetelijke reiservaringen.

FRS Iberia Ferry Routes

Algeciras – Tanger Med: De Poort naar Afrika

Een van de belangrijkste routes van FRS Iberia is de veerbootverbinding tussen de Spaanse havenstad Algeciras en Tanger Med in Marokko. Deze route is cruciaal voor reizigers die snel en gemakkelijk tussen Europa en Afrika willen reizen. Met frequent vertrekkende veerboten biedt FRS Iberia een efficiënte oversteek, ideaal voor zowel toeristen als vrachtvervoer.

Tarifa – Tanger Ville: Een Adembenemende Oversteek

De route tussen Tarifa in Spanje en Tanger Ville in Marokko is een van de meest schilderachtige en populaire overtochten van FRS Iberia. Tarifa staat bekend om zijn prachtige stranden en levendige sfeer, terwijl Tanger Ville een rijke geschiedenis en culturele diversiteit heeft. Deze veerdienst biedt reizigers de perfecte gelegenheid om te genieten van adembenemende uitzichten op de Straat van Gibraltar.

Motril – Tanger Med: Verbinding met de Middellandse Zeekust

De route tussen Motril aan de Spaanse Middellandse Zeekust en Tanger Med is een belangrijke optie voor reizigers die de Zuid-Spaanse regio willen verkennen en Marokko willen ontdekken. FRS Iberia biedt op deze route moderne schepen en uitstekende service om aan de behoeften van reizigers te voldoen en hen een vlotte en aangename overtocht te bezorgen.

Conclusie

FRS Iberia speelt een cruciale rol in het faciliteren van naadloze veerdiensten tussen Spanje en Marokko, waarbij het reizigers een onvergetelijke ervaring biedt tijdens hun oversteek over de Straat van Gibraltar. Met belangrijke routes zoals Algeciras – Tanger Med, Tarifa – Tanger Ville en Motril – Tanger Med blijft FRS Iberia een toonaangevende keuze voor zowel toeristen als zakelijke reizigers die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele veerdienst tussen twee prachtige continenten.

Huisdieren

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van de FRS Iberia. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. De eigenaar is verantwoordelijk voor het voedsel / water en het algemeen welzijn van zijn / haar huisdier. Alleen geregistreerde hulphonden mogen in de hutten komen. Het wordt aanbevolen om de Marokkaanse en Spaanse wetgeving over dit onderwerp te raadplegen. Geregistreede geleidehonden mogen gratis reis. Ze moeten wel een muilkorf dragen en aangelijnd zijn.

Met een ferry je overtocht maken

Reizen is genieten. Dat begint al bij je thuis. Want Overtocht.nl biedt jou alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe je gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoek en boek je direct online jouw ticket. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen overtocht, tegen de beste prijs.

  • Prijsgarantie: altijd dezelfde prijs als de rederij

  • Al meer dan 60 jaar ervaring met ferry’s

  • Altijd een snel, persoonlijk overtocht aanbod op maat!

  • Officieel Partner van de NKC

  • Onze klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews