Emden Naar Kristiansand

Emden
Overtocht vanaf Duitsland Duitsland
Kristiansand
Noorwegen Overtocht Noorwegen
Informatie
Maatschappij: Holland Norway Lines
Duur: Vanaf 18 uur
Afvaarten: 3 per week

Ferry van Emden - Kristiansand

Helaas heeft Holland Norway Lines uitstel van betaling aangevraagd. Nieuwe offerte aanvragen of reserveringen zijn niet mogelijk. Op deze pagina informeren wij je verder.

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Emden - Kristiansand

De ferry van Holland Norway Lines vaart in 18,5 uur van Emden naar Kristiansand. De ferry van Holland Norway Lines vaart 3 tot 4 keer per week van Emden naar Kristiansand. De ene week vaart de ferry 3 maal per week en de week erna 4 keer per week. De boot vertrekt om in de middag vanuit Emden en komt vervolgens de volgende ochtend aan in Kristiansand.

 

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

De betaling dient per direct voldaan te worden, waarna je ook direct jouw ticket ontvangt.

Je hebt een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van jouw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren. Zorg dat je voor vertrek weet of je voor jouw bestemming mag reizen met een identiteitskaart, of je een paspoort nodig hebt.

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Meer informatie over Emden – Kristiansand

Faciliteiten aan boord

Camper mee aan boord

Huisdieren mee aan boord

Kristiansand

Minicruise Emden - Kristiansand

Kan ik een offerte aanvragen?

Jouw overtocht naar Kristiansand boeken?

Faciliteiten aan boord

De Romantika is een recent gerenoveerde ferry. Het schip beschikt over comfortabele hutten, verschillende bars, restaurants, een winkelcentrum, discotheek en zelfs een sauna. Voor de kinderen is er een mooie speelruimte en in het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Voldoende om je te vermaken gedurende de overtocht.

Camper mee aan boord

Tijdens deze overtocht kan je je eigen vervoersmiddel meenemen. Ga je bijvoorbeeld op de (brom)fiets, auto met caravan, camper of eventueel te voet? Dat is geen probleem, dat kan allemaal. Waar je bij sommige rederijen, in je eigen camper kunt slapen, is dat bij deze rederij niet mogelijk. De camper parkeer je op het autodek en je slaapt in één van de comfortabele hutten van het schip.

Huisdieren mee aan boord

Op dek vijf zijn er speciale hutten waar je hond gewoon bij je mag verblijven, met een maximum van 2 honden. Deze hutten zijn schaars en snel volgeboekt dus wees er snel bij. Maar niet getreurd als deze hutten er niet meer zijn, er zijn ook kennels waar de hond kan verblijven. Tijdens de overtocht is het mogelijk om uw hond uit te laten in op deck 6 in het aangewezen gebied. Op de rest van het schip zijn huisdieren niet toegestaan. Wanneer je een huisdier mee aan boord neemt, moet deze geïdentificeerd kunnen worden door een microchip of leesbare tattoo. Daarnaast moet het dier een anti-hondsdolheid vaccinatie hebben en een hond moet een anti-echinococcus behandeling 24-120 uur voor dat je Noorwegen binnenkomt hebben gehad. Ook moet elk dier over een dierenpaspoort beschikken, waarin de details van de eigenaar, beschrijven en de ID markering zijn genoteerd. Daarnaast moet het ook de details van de uitgevend dierenarts, hondsdolheid vaccinatie en anti-echinococcus behandeling bevatten.

Kristiansand

Kristiansand is een Pittoreske stadje wat direct aan de zee in het Zuiden van Noorwegen ligt. Het staat bekend om haar traditionele oude centrum, de haven en het ‘blue flag` strand. Er is van alles te doen in Kristiansand zelf, maar ook de natuur eromheen is zeker de moeite waard. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan het Ravnedalen natuurpark, het kanon museum uit de Tweede Wereldoorlog of ga naar de Kunsthal waar regelmatig tentoonstellingen zijn van lokale, nationale en internationale kunstenaars.

Minicruise Emden - Kristiansand

Een minicruise bestaat uit een 3-daagse reis naar Kristiansand. Je vertrekt op de eerste dag in de middag vanaf Eemshaven en gaat te voet mee aan boord. Je zult die nacht verblijven in één van de hutten aan boord en komt de volgende ochtend aan in Kristiansand. Nadat je van boord bent is het tijd om Kristiansand te verkennen. Wanneer je Kristiansand van top tot teen verkent hebt is het weer tijd om aan boord te gaan en vertrekt de boot in de middag weer naar Emden. Ook deze nacht zal je in een hut aan boord verblijven. De volgende dag kom je in de ochtend weer aan in Emden.

Kan ik een offerte aanvragen?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Emden naar Kristiansand zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag!

Jouw overtocht naar Kristiansand boeken?

Ons enthousiaste team helpt je graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Neem gerust contact met ons op via onze Whatsapp, via 0900 – 6837862 of via de e-mail.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Kristiansand
Duur:3 uur, 15 minuten
Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Bergen
Duur:16 uur
Van Overtocht Denemarken Hirtshals
Naar Noorwegen Overtocht Larvik
Duur:4 uur
Van Overtocht vanaf Duitsland Kiel
Naar Noorwegen Overtocht Oslo
Duur:20 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews