Telefonische hulp
Klantbeoordelingen

TT Line

Over TT Line

De TT lines vaart tot 14x per dag vanaf 2 grote Duitse havens Travemunde en Rostock naar een belangrijke zuidelijke haven van Zweden, Trelleborg. TT line vervoerd meer dan 600.000 passagiers per jaar, iets minder dan 100.000 autos en meer dan 300.000 trucks en is daarmee marktleider op het gebied van rechtstreeks vervoer tussen Duitsland en Zweden . Belangrijke speerpunten zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, milieubewustheid en duurzaamheid.

Vloot

Meer schepen
Huckleberry Finn

Huckleberry Finn

Type schip: Ferry
Maximale aantal voertuigen: n.b.
Maximale aantal passagiers: 400
Faciliteiten:

Huisdier informatie

Uw huisdieren zijn uiteraard ook welkom aan boord van de schepen van TT line. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. Uit dit paspoort, dat u bij elke erkende dierenarts kunt krijgen, moet blijken dat de inenting tegen hondsdolheid nog geldig is.

Travermunde – Trelleborg
Huisdieren moeten tijdens de nachtafvaart in een huisdiervriendelijke hut verblijven, hiervan zijn er een beperkt aantal beschikbaar. Als deze hutten volgeboekt zijn is het niet mogelijk om met een huisdier de overtocht te maken s nachts. Tijdens de dag overtocht met huisdieren is een hut niet verplicht, maar wel mogelijk. Honden moeten tijdens de hele overtocht begeleid worden en zijn niet welkom in het restaurant, de winkel of de bar. Op 1 van de buitendekken is een uitlaatplek aanwezig. Voor gevaarlijke rassen is een muilkorf verplicht.

Rostock – Trelleborg
Honden moeten tijdens de hele overtocht begeleid worden en zijn niet welkom in de winkel of de cafetaria. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in een huisdieren hut, hiervan zijn er een beperkt aantal beschikbaar. Als deze hutten volgeboekt zijn is het niet mogelijk om met een huisdier de overtocht te maken. Op 1 van de buitendekken is een uitlaatplek aanwezig. Voor gevaarlijke rassen is een muilkorf verplicht.

Rolstoeltoegankelijkheid

De schepen van TT Line zijn rolstoeltoegankelijk. Komt u zonder een eigen voertuig dan kunt u zich melden bij het verzamelpunt in de check in terminal. U word dan met een busje naar het schip gebracht. Als u met voertuig komt kunt u zich melden bij de voertuigen check in die zorgen er dan voor dat u zo dicht mogelijk bij de lift kunt parkeren. Alle schepen beschikken over 2 minder valide hutten.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
-Van 27 tot 15 dagen voor vertrek 10% van de reissom
- Van 14 tot 4 dagen voor vertrek 50% van de reissom
- Van 3 dagen tot 24 uur voor vertrek 80% van de reissom
- Van 24 uur tot vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
- € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.