Larvik

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Larvik:

Maatschappijen

 • Color Line

  Op de E18 eerst de borden richting Larvik volgen en daarna richting Denemarken.

   

   

  Het inchecken begint 2 uur voor de afvaart. Alle passagiers dienen zich uiterlijk 1 uur voor vertrek te melden om in te checken.

  Inchecken van passagiers met een auto, fiets of motorfiets
  Inchecken direct op de kade.
  Autopassagiers hebben de keus om tijdens het aan boord rijden in de auto te blijven zitten of door de terminal te lopen.

  Inchecken van passagiers zonder auto
  Passagiers zonder auto en groepen kunnen inchecken bij het loket op de begane grond van de terminal.
  Passagiers zonder vervoermiddel en grotere groepen gaan lopend aan boord.
  Dat begint ongeveer 20 minuten voor vertrek, op de 1e verdieping van de terminal.

  Er is een beperkt aantal on overdekte parkeerplaatsen bij de terminal. Deze kunt u vooraf reserveren à NOK 50,- per dag. Bij aankomst ontvangt u uw parkeerbewijs. De parkeerplaats is onbewaakt.

  Color Line AS
  Revet 8
  PO box 2002
  3255 LARVIK

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.