Liverpool

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Liverpool:

Maatschappijen

 • P&O Ferries

  De incheckbalie sluit een uur voor vertrek.

  Neem vanaf de M6 de M57 (vanuit zuidelijke richting) of de M58 (vanuit noordelijke richting), en volg daarna de borden ‘A5036 & All Docks’. Blijf op de A5036tot je een rotonde vind aan het eind van de weg en volg de wegwijzers naar ‘Liverpool Freeport’. Kom je vanuit het centrum, volg dan de kustweg A565 richting Southport tot de Seaforth-rotonde, waar je de afslag ‘Liverpool Freeport’ neemt.

  P&O Ferries
  Gladstone Branch Dock No 3
  Liverpool Freeport
  Bootle, Merseyside
  L20 1BG

 • Stena Line

  Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor lang en kort parkeren. Neemt u contact op met ons check-in personeel zodat zij weten dat uw voertuig zal achter blijven op de parkeerplaats.

  12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirral, CH41 1FE

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.