Steampacket

Maatschappij

Meer informatie over Steampacket

Steam Packet verzorgt overtochten naar het ‘Isle of Man’ sinds 1830. Er word vanuit de havens Liverpool en Heysham in Groot Brittannië gevaren naar Douglas. Vooral tijdens de TT op Isle of Man is het erg druk op deze routes, boek dus op tijd!

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Steam Packet. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. Tijdens de overtocht mag uw huisdier niet in het voertuig verblijven.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Tot 20 dagen voor vertrek 10% van de reissom met een minimum van € 13,-
– Tot 10 dagen voor vertrek 20% van de reissom met een minimum van € 25,-
– Van 10 dagen tot vertrek en bij no show 100%
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Bij een optie moet er een deposit betaald worden. Als de optie definitief word mag deze altijd geannuleerd worden. De deposit word niet terugbetaald

Wijzigen:
– € 14,- per persoon, € 25,- wijzigingskosten + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Ben-My-Chree

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 275

  Maximale aantal passagiers: 666

 • Manannan

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 200

  Maximale aantal passagiers: 850

Bekijk de overtochten van Steampacket:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.