Een overtocht boek je snel bij Overtocht.nl

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij boeken voor u elke overtocht in Europa. Optimaal afgestemd op uw behoeften en eisen.

Overtocht in Nederland

Overtocht.nl zorgt in ons eigen land voor de ferries naar alle Waddeneilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Overtocht in Noord-Europa

Wij boeken voor u een overtocht naar Noorwegen, Denemarken, Finland, Zweden, of een van de andere landen rond de Oostzee, Ook een ferry naar Engeland, Ierland, Schotland en de Kanaaleilanden behoort tot het assortiment van Overtocht.nl.

Overtocht in Zuid-Europa

In de Middellandse Zee verzorgen wij voor u een overtocht naar Marokko, Algerije, Tunesië of een overtocht naar de eilanden Corsica, Sardinië, Sicilië en Malta. Zelfs een ferry naar de Balearen of Canarische eilanden behoort tot de mogelijkheden. Vanuit Italië verzorgen wij voor u de oversteek naar Kroatië, Albanië en Griekenland.

Mocht u meer informatie willen over overtochten neemt u dan contact op met ons of klik hier voor ferry-overtochten per landbestemming

overtochten noorwegen – ferry overtocht – ferry calais – overtochten – overtocht corsica – folkestone calais – boot zweden – ferry engeland

  • Aanbod van 65 ferry-rederijen met 650 overtochten!

  • Al meer dan 60 jaar ervaring met ferry’s

  • Altijd een snel, persoonlijk overtocht aanbod op maat!