Rederij Doeksen

Maatschappij

Meer informatie over Rederij Doeksen

Rederij Doeksen verzorgt de veerdienst van, naar en tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Ze streven ernaar een moderne, efficiënte en marktgerichte dienstverlener te zijn, met een sterk groen-imago en marktconforme tarieven.

Rederij Doeksen stimuleert duurzame samenwerkingsverbanden met (eilander) ondernemers om de producten Terschelling en Vlieland toeristisch aantrekkelijk te maken en de bezoekersaantallen te verhogen.

Vlieland is autoluw en dit betekent dat het in principe niet is toegestaan gemotoriseerde voertuigen mee te nemen naar Vlieland. Wilt u toch uw auto, motor of brommer meenemen, dan dient u vóór de reis een zogenaamde T-ontheffing aan te vragen bij de gemeente Vlieland. Zie voor meer informatie over het aanvragen van een vergunning www.vlieland.nl.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Rederij Doeksen. Ze hoeven geen eigen ticket te hebben maar mogen gratis aan boord, mits ze geen zitplaats innemen. Als huisdieren niet in een mand/tas of bench vervoerd worden moeten ze aangelijnd zijn.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Van 3 maanden tot 7 dagen voor vertrek 10% van de reissom
– Van 7 dagen tot 24 uur voor vertrek 20% van de reissom.
– Van 24 uur tot vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • MS Tiger

  Type schip: sneldienst

  Maximale aantal voertuigen: 0

  Maximale aantal passagiers: 415

 • MS Koegelwieck

  Type schip: sneldienst

  Maximale aantal voertuigen: 0

  Maximale aantal passagiers: 312

 • MS Midsland

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 55

  Maximale aantal passagiers: 1200

 • MS Friesland

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 100

  Maximale aantal passagiers: 1350

 • MS Vlieland

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 55

  Maximale aantal passagiers: 1200

Bekijk de overtochten van Rederij Doeksen:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.