Harlingen - Terschelling

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Nederland Harlingen
Naar Overtocht vanaf Nederland Terschelling
Ferry overtocht naar Terschelling

Ferry van Harlingen – Terschelling

Wil je een heerlijk weekend (of langer) op Terschelling spenderen? Je bereikt het Waddeneiland gemakkelijk vanuit Harlingen. Deze overtocht wordt afgelegd met de Nederlandse Rederij Doeksen.

Vaartijden naar Terschelling

Dagelijks varen er meerdere veerboten naar het Waddeneiland Terschelling. Je hebt de keuze om gebruik te maken van de sneldienst of de veerdienst ms. Willem Barentsz. Hierbij dient er wel rekening gehouden te worden met de vertrektijden van beide diensten. Zodoende vertrekt de sneldienst doorgaans rond 08:15, 12:45, 17:30 en 19:40 uur. De reguliere veerdienst vertrekt over het algemeen rond 10:05, 15:05 en 19:45 uur.

Je kunt deze overtocht ook als retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Terschelling – Harlingen.

Tijdsduur van de overtocht

De veerdienst vanuit Harlingen duurt ongeveer 110 minuten, oftewel 1 uur en 50 minuten. Neem je de sneldienst van Harlingen naar Terschelling, dan ben je binnen 50 minuten op het Waddeneiland. Aan boord van de veerboten kun je gebruik maken van de aanwezige faciliteiten. Geniet van een heerlijk belegd broodje of een kopje koffie. Je kunt tevens winkelen bij ‘De Parlevinker’.

Meer over Terschelling

Eenmaal aangekomen op Terschelling raden wij je zeker aan om een bezoek te brengen aan de Brandaris. Dit is de oudste nog bemande vuurtoren in Nederland. Neem een reis door de tijd door de bunkers te bezoeken of wandel langs de duinen.

Jouw overtocht naar Terschelling boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Harlingen naar Terschelling zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten. Tevens ontvang je van ons een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Rederij Doeksen

    Rederij Doeksen verzorgt de veerdienst van, naar en tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Ze streven ernaar een moderne, efficiënte en marktgerichte dienstverlener te zijn, m...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Harlingen: