Terschelling - Harlingen

Prijsopgave

Van Overtocht vanaf Nederland Terschelling
Naar Overtocht vanaf Nederland Harlingen
Ferry Overtocht Harlingen

Ferry van Terschelling – Harlingen

Na een heerlijke tijd op Terschelling kunt u snel en gemakkelijk terug naar het vaste land van Nederland. De veerboot van rederij Doeksen brengt u van Terschelling naar Harlingen.

Vaartijden naar Harlingen

Er varen meerdere ferry’s van Terschelling naar Harlingen alle dagen van de week. Het is mogelijk om te kiezen voor de sneldienst of de reguliere veerdienst ms. Willem Barentsz. De sneldienst vertrekt meestal rond 07:00 uur,  09:30 uur, 16:30 uur en 18:30 uur. De reguliere ferry vertrekt vaak rond 07:30 uur. 12:30 uur, 14:00 uur en 19:00 uur.

U kunt deze overtocht ook als retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Harlingen – Terschelling.

Tijdsduur van de overtocht

Met de reguliere veerdienst doet u ongeveer 110 minuten erover. Dit 1 uur en 50 minuten. Met de sneldienst duurt de overtocht circa 50 minuten. Aan boord van de veerboten kunt u gebruik maken van de aanwezige faciliteiten. Geniet van een heerlijk belegd broodje of een kopje koffie. U kunt tevens winkelen bij ‘De Parlevinker’.

Meer over Harlingen

Harlingen is een echte havenstad. Er zijn door het jaar vele evenementen te vinden die te maken hebben met de scheepsvaart en het water. De haven van Harlingen is niet alleen geschikt voor veerboten naar Terschelling, maar ook voor diverse vrachtroutes. Een populaire route is onder andere naar Scandinavië.

Harlingen zelf kent mooie duinen waar uitstekend door te wandelen is. Maar wat de stad echt typeert zijn de oude pakhuizen aan het water.

Uw overtocht naar Harlingen boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Terschelling naar Harlingen zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een totaal overzicht van de kosten. Tevens ontvangt u van ons een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Rederij Doeksen

    Rederij Doeksen verzorgt de veerdienst van, naar en tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Ze streven ernaar een moderne, efficiënte en marktgerichte dienstverlener te zijn, m...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Terschelling: