Overtocht naar Harwich

De boot naar Harwich is een veelgeboekte overtocht. Het is dan ook een bekende veerhaven in Engeland. Harwich is één van de grotere havens in Engeland vanwaar jaarlijks vele reizigers een overtocht maken. Vanuit Nederland kunt u gemakkelijk met de boot de overtocht naar Engeland te maken. De haven van Harwich is één van de havens in Engeland waar vanuit Nederland naartoe gevaren kan worden. Per week varen er maar liefst 14 boten tussen deze havens. Stena Line verzorgd namelijk 2 overtochten per dag van Hoek van Holland naar Harwich. Nederlanders maken dan ook ontzettend veel gebruik van de ferry naar Harwich.

Parkeren bij de Haven van Hull

Als u van plan bent om de haven van Hull te bezoeken, bieden we handige parkeerinformatie voor uw reis. De haven beschikt over ruime parkeergelegenheid voor passagiers die met de veerboot reizen. Er zijn verschillende parkeerterreinen beschikbaar, inclusief parkeerplaatsen voor langdurig verblijf. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig veilig geparkeerd staat terwijl u geniet van uw reis. Ons parkeeraanbod is gunstig gelegen en biedt eenvoudige toegang tot de terminals.

Eten en Drinken bij de Haven van Hull

De haven van Hull biedt een scala aan eet- en drinkgelegenheden voor reizigers. Geniet van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes terwijl u wacht op uw vertrek. Van cafés tot restaurants, er zijn opties voor elk budget en elke smaak. Probeer de lokale specialiteiten of kies voor internationale gerechten. We garanderen dat uw culinaire ervaring bij de haven van Hull aan uw verwachtingen zal voldoen.

Winkelen bij de Haven van Hull

Als u tijdens uw wachttijd wilt winkelen, biedt de haven van Hull diverse winkelmogelijkheden. Blader door een selectie van winkels met diverse producten, variërend van souvenirs tot kleding en accessoires. Dit is een geweldige manier om uw vrije tijd door te brengen en misschien iets unieks mee naar huis te nemen. Ontdek de lokale handwerken en interessante items die beschikbaar zijn in de winkels van de haven.

Entertainment en Activiteiten

Voor reizigers die lang moeten wachten, is er vaak ook entertainment en activiteiten beschikbaar om de tijd te doden. Sommige havens bieden bijvoorbeeld speelruimtes voor kinderen, lounges om te ontspannen, en zelfs live muziekoptredens. Informeer bij de haven van Hull over de beschikbare faciliteiten en activiteiten om uw wachttijd aangenamer te maken.

 

 

De overtocht vanuit deze haven:

 

 Met de auto naar Londen

Wanneer u met de auto naar Londen wil reizen dan is de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich de meest geschikte overtocht. Vanuit de haven van Harwich reis je namelijk zo met eigen auto, auto met caravan, camper of motor naar London. Londen is vanaf de haven te bereiken in maar zo’n 2 uur rijden. U kunt er ook voor kiezen om vanaf Harwich met de trein naar London te gaan, want er is een erg goede treinverbinding. Deze trein brengt u in ongeveer 1,5 uur van de haven naar London. Stena Line biedt zelfs een combinatie van bootticket en treinticket naar Londen aan. Ook deze combinatie van trein en boot is bij Overtocht.nl te reserveren.

Liever een stedentrip naar Cambridge? Ook Cambridge bereikt u binnen 2 uur rijden vanaf Harwich.

Bereikbaarheid haven Harwich

Harwich ligt aan de oostkust van Engeland. Vanuit Nederland is de haven te bereiken met de ferry vanaf Hoek van Holland. Wanneer u al in Engeland bent is de veerhaven goed bereikbaar over de weg. Reist u liever met het openbaar vervoer? Met de trein en de bus komt u ook bij de haven van Harwich. Het treinstation Harwich Internation ligt vlak naast de haven.

Overtocht boeken?

Het enthousiaste team van Overtocht.nl helpt u graag een passende overtocht te kiezen en te reserveren. Neem contact met ons op via onze WhatsApp, via 0900 – 6837862 of via de mail.

Ferry Naar Harwich

Haveninformatie per maatschappij

Faciliteiten

Café, Toiletten, Wifi

Route

Met de auto

Volg de hoofdweg A12 van Noord-Londen richting Colchester, neem dan de A120 naar de haven. Vanuit Norwich neemt u de A140 naar het noorden richting Ipswich, vervolgens de ringweg A45 rond Ipswich, de A137 naar Manningtree, en volg vervolgens de borden Harwich. Na de auto check-in, vindt u de motorist lounge. Deze heeft een café en winkel.
Treinen gaan van Londen Liverpool Street station naar  International Port. De treinen stoppen voor de terminal. Er is een roltrap naar de check-in.

Per bus

Naast de treinverbinding is het ook mogelijk om gebruik te maken van de frequente busdiensten. De dienstregeling wordt gereden door First Eastern.
Er vertrekken bussen vanuit de directe omgeving van de haven en bijvoorbeeld naar Colchester en Clacton.

Voor andere gebieden zijn er minder frequente busdiensten.

Onze populaire overtochten

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Harwich
Naar Overtocht vanaf Nederland Hoek van Holland
Duur:6 uur
Van Overtocht vanaf Nederland Hoek van Holland
Naar Overtocht Engeland Groot Britannië Harwich
Duur:6 uur

Maatschappijen die varen naar Harwich

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews