Turku

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Turku:

Maatschappijen

 • Viking Line

  Check-in is dagelijks geopend voor passagiers met en zonder voertuigen en groepen en auto’s van 07.30–08.45 en 19.00–20.50.

  120 minuten

  Haven van Turku parkeren is onbeheerd en er wordt een vergoeding in rekening gebracht. De meeste zijn zonder tijdslimiet. Parkeerticket wordt gekocht in automaat, contant betalen, kaarten of mobiele telefoon-apps Easypark en Parkman. Prijzen en aanvullende informatie op de website van Port of Turku.
  Sataman Parkkitalo is een bewaakte parkeerplaats op ongeveer 100 meter van de terminal van Viking Line. Reserveringen tel +358 (0) 41 497 6556 om 07.00–08.30 en 18.00–20.30.
  Autoparkki (pagina’s in het Fins) parkeergarages bevinden zich in het centrum van Turku, tel +358 (9) 6969 3000.
  Harppuunaparkki (pagina’s in het Fins) is een bewaakte parkeerplaats op ongeveer 800 meter van de terminal van de Viking Line. Adres Vallgravsgatan 1.

  Ensimmäinen Linja
  20100 Turku

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.