Turku - Stockholm

Prijsopgave

Van Overtocht naar Finland Turku
Naar Overtocht naar Zweden Stockholm
Ferry Overtocht Naar Stockholm

Ferry van Turku – Stockholm

De schepen van Tallink Silja en Viking Line verbinden Finland met Zweden. Mocht je dus graag jouw vakantie vanuit Finland willen voortzetten in Zweden. Bekijk dan de overtocht van Turku naar Stockholm.

Vaartijden naar Stockholm

Beide maatschappijen varen dagelijks twee keer vanuit Turku naar de Zweedse stad Stockholm. De vaartijden zijn verdeeld over de dag. Zodoende vertrekken beide maatschappijen ‘s ochtends en ‘s avonds naar de plaats van bestemming. Zo heb je altijd de keuze om een dag of nacht overtocht te maken.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Stockholm naar Turku.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is niet afhankelijk van de gekozen maatschappij. Overtochten van beide maatschappijen duren ongeveer 10 uur. Gedurende de overtocht kan je aan boord van Viking Line en Tallink Silja gebruik maken van vele faciliteiten. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke gerechten aan boord, breng een bezoek aan de belastingvrije winkels of maak op de boot van Viking Line in het weekend gebruik van de spa.

Meer over Stockholm

Eenmaal aangekomen in Stockholm raden wij je zeker aan om een bezoek te brengen aan het Vasa Museum. De Vasa is het enige 17e-eeuwse schip ter wereld dat nog geheel bewaard is gebleven. Het museum is geheel om het schip heen gebouwd. Ben je meer een avonturist? Ga dan per boot de archipel verkennen.

Jouw overtocht naar Stockholm boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Turku naar Stockholm zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

  • Over Viking Line

    Viking line vaart elke dag van Finland naar Zweden en Estland . Ook de Aland eilanden worden aangedaan vanuit zowel Finland (Helsinki en Turku) als Zweden (Kapelskar en Stockholm.)

  • Over TallinkSilja

    TallinkSilja vaart verschillende routes naar Finland, Zweden, Estland, Letland en de Aland eilanden. Ze zijn erg herkenbaar door hun kleurrijke vloot. Ze vervoeren meer dan 9 miljoe...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Turku: