Ferry Overtocht Naar Stockholm

Turku Naar Stockholm

Ferry Overtocht Naar Stockholm
Turku
Overtocht naar Finland Finland
Stockholm
Overtocht naar Zweden Zweden
Informatie
Maatschappijen: Viking Line, TallinkSilja
Duur: Vanaf 10 uur

Ferry van Turku - Stockholm

De schepen van Tallink Silja en Viking Line verbinden Finland met Zweden. Mocht je dus graag jouw vakantie vanuit Finland willen voortzetten in Zweden. Bekijk dan de overtocht van Turku naar Stockholm.

Vaartijden naar Stockholm

Beide maatschappijen varen dagelijks twee keer vanuit Turku naar de Zweedse stad Stockholm. De vaartijden zijn verdeeld over de dag. Zodoende vertrekken beide maatschappijen ’s ochtends en ’s avonds naar de plaats van bestemming. Zo heb je altijd de keuze om een dag of nacht overtocht te maken.

Wij stellen je graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route van Stockholm naar Turku.

Tijdsduur van de overtocht

De tijdsduur van de overtocht is niet afhankelijk van de gekozen maatschappij. Overtochten van beide maatschappijen duren ongeveer 10 uur. Gedurende de overtocht kan je aan boord van Viking Line en Tallink Silja gebruik maken van vele faciliteiten. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke gerechten aan boord, breng een bezoek aan de belastingvrije winkels of maak op de boot van Viking Line in het weekend gebruik van de spa.

Meer over Stockholm

Eenmaal aangekomen in Stockholm raden wij je zeker aan om een bezoek te brengen aan het Vasa Museum. De Vasa is het enige 17e-eeuwse schip ter wereld dat nog geheel bewaard is gebleven. Het museum is geheel om het schip heen gebouwd. Ben je meer een avonturist? Ga dan per boot de archipel verkennen.

Jouw overtocht naar Stockholm boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Turku naar Stockholm zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaal overzicht van de kosten en een tijdsplanning.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen je graag verder!

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire routes

Van Overtocht naar Zweden Stockholm
Naar Overtocht naar Finland Turku
Duur:12 uur
Van Overtocht naar Finland Turku
Naar Overtocht naar Finland Mariehamn (Aland)
Duur:5 uur
Van Overtocht naar Finland Turku
Naar Overtocht naar Finland Langnas (Aland)
Duur:4 uur
Van Overtocht naar Finland Langnas (Aland)
Naar Overtocht naar Finland Turku
Duur:4 uur
Van Overtocht naar Finland Mariehamn (Aland)
Naar Overtocht naar Finland Turku
Duur:5 uur

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews