Stockholm - Turku

Prijsopgave

Van Overtocht naar Zweden Stockholm
Naar Overtocht naar Finland Turku
Ferry Overtocht Turku

Ferry van Stockholm – Turku

Wil je met de veerboot van Stockholm, Zweden naar Turku in Finland? Met de veerboten van Tallink Silja of Viking Line ben je binnen no-time in Finland. Wij vertellen je graag meer over deze overtocht.

Vaartijden naar Turku

Met de ferry van Tallink Silja kan je dagelijks de overtocht naar Turku maken. Hierbij heb je de keuze om ‘s ochtends of ‘s avonds te vertrekken. Ook bij Viking Line kan je dagelijks de route afleggen. Ook deze maatschappij biedt twee verschillende vaartijden aan. Deze overtocht vindt tevens in de ochtend en in de avond plaats.

Je kunt deze reis ook retour boeken. Bekijk dan eens de route van Turku naar Stockholm. 

Tijdsduur van de overtocht naar Turku

Met de nacht overtocht van Viking Line ben je binnen 10 uur en 35 minuten in Finland. Vertrek je overdag, dan duurt deze overtocht 11 uur en 5 minuten. De ferries van Tallink Silja nemen ongeveer 11 uur in beslag.

Ferries van Tallink Silja en Viking Line

Aan boord van de ferries van Tallink Silja en Viking Line zijn vele faciliteiten aanwezig die jouw reis aangenamer zullen maken. Geniet van verscheidene eetgelegenheden, een heerlijke middag in de wellness of bekijk een van de entertainment shows. Mocht je ‘s nachts de overtocht maken, dan heb je tevens de mogelijkheid om te verblijven in een van de cabines.

Jouw overtocht van Stockholm naar Turku boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Stockholm naar Turku zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van een totaalprijs en planning voor jouw reis.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis? Neem dan gerust contact met ons op door ons te appen, te mailen of te bellen.

  • Over Viking Line

    Viking line vaart elke dag van Finland naar Zweden en Estland . Ook de Aland eilanden worden aangedaan vanuit zowel Finland (Helsinki en Turku) als Zweden (Kapelskar en Stockholm.)

  • Over TallinkSilja

    TallinkSilja vaart verschillende routes naar Finland, Zweden, Estland, Letland en de Aland eilanden. Ze zijn erg herkenbaar door hun kleurrijke vloot. Ze vervoeren meer dan 9 miljoe...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Stockholm: