Overtochten Nederland

Bestemmingen

Overtocht van en naar Nederland

Nederland ligt in West-Europa. Het land grenst aan de Noordzee en de landen Duitsland, België en Luxemburg. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam.
De oppervlakte van Nederland is 140.800 km². In Nederland wonen ruim 17 miljoen mensen.

Taal:
De officiele taal is Nederlands.

Voltage:
230 volt.

Nederland heeft een mild zeeklimaat. De zomers zijn redelijk warm en de winters kunnen redelijk koud zijn. Gedurende het hele jaar valt er regen.

de munteenheid is de euro (EUR)

Geldig paspoort of Europese Identiteitskaart.

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Nederland:

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.