Telefonische hulp
Klantbeoordelingen

Over Overtocht.nl

Overtocht.nl is de ferryspecialist in Nederland en België. Wij werken samen met 65 ferrymaatschappijen met ruim 650 routes in Europa en Noord – Afrika.

Ons ervaren team helpt u graag bij het vinden van een passende overtocht. Ongeacht of u reist met de auto, caravan, motor, bus, camper, fiets of te voet. En ongeacht of u reist met een gezin of groep, met een huisdier of met een mindervalide passagier. De betaling en het ontvangen van de reisbescheiden worden door ons vlug afgehandeld, zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Heeft u speciale wensen, vragen of op-/aanmerkingen u kunt gerust contact opnemen met onze Nederlandstalige team.

Het team van Overtocht.nl: Wendy, Tessa, Kirsten, Marjolein, Ellen en Erica.

Tessa

Toen ik in 2006 begon bij Overtocht.nl had ik niet gedacht er nu nog te werken, maar de leuke collega’s, het afwisselende werk en de sfeer in het bedrijf maken dit echt een superleuke baan!

Kirsten

Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Overtocht.nl op de reserveringsafdeling en sinds een aantal jaar de teamleider. Als teamleider zorg ik voor het reilen en zeilen binnen Overtocht.nl. Wij hebben een gezellig, klein team met veel ervaring in de reiswereld. Ons doel is de perfecte overtocht te vinden voor onze klanten geheel naar wens met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Ons motto: Uw vakantie begint op de boot geboekt bij Overtocht.nl!

Marjolein

Na 8 jaar te hebben gewerkt op een reisbureau, werk ik inmiddels ik alweer sinds 2013 met veel plezier en passie bij Overtocht.nl. Mijn werkzaamheden zijn het reserveren en adviseren van de diverse overtochten binnen Europa en bijhouden van de administratie van de Griekse overtochten. Mijn werkdag is geslaagd als ik mijn eigen planning, agenda, mijn to-do-lijst heb kunnen afronden en gesprekken heb afgehandeld met klanten, daarnaast vind ik het fijn om ze een tevreden gevoel te geven en voor hun de juiste overtocht te reserveren.

Ellen

Ik ben sinds 2002 met veel plezier werkzaam bij Overtocht.nl. Het gaat om zeer afwisselend werk, dus geen dag is hetzelfde! Bovendien is het fijn om binnen een zeer professioneel team te werken.

Erica

Ik werk al sinds 2006 met veel plezier bij Overtocht.nl. Ik vind het een uitdaging om een passende overtocht voor de klant te vinden. We hebben een leuk team, het is altijd erg gezellig hier op kantoor.