Wijziging haven Holland Norway Lines

Update 24-03-2023 09:00 uur

Vanaf half april vertrekken de overtochten van Holland Norway Lines niet meer vanuit Eemshaven. Per vertrekperiode beschrijven wij wat er op dit moment bekend is.

Vertrek 25/3 – 15/4

Deze afvaarten staan gepland op vertrek vanuit Eemshaven. Zonder tegenbericht gaat uw overtocht gewoon door. Indien wij onverhoopt worden geïnformeerd over een wijziging voor uw overtocht, nemen we direct en proactief contact met u op. Uw ticket blijft gewoon geldig.

Vertrek 17/4 – 30/5

De rederij is voornemens om deze vertrekken te verplaatsen naar Cuxhaven. Dit is nog niet officieel bevestigd en wij hebben ook nog geen informatie over mogelijke wijzigingen in tijden of vertrekdagen. Uw huidige ticket blijft gewoon geldig en zodra de wijzigingen definitief zijn, worden die automatisch van toepassing op uw ticket. Zodra wij daarover worden geïnformeerd, nemen wij direct en proactief contact met u op.

Vertrek 1/6 en later

De rederij is voornemens om deze vertrekken te verplaatsen naar Emden. Dit is nog niet officieel bevestigd en wij hebben ook nog geen informatie over mogelijke wijzigingen in tijden of vertrekdagen. Uw huidige ticket blijft gewoon geldig en zodra de wijzigingen definitief zijn, worden die automatisch van toepassing op uw ticket. Zodra wij daarover worden geïnformeerd, nemen wij direct en proactief contact met u op.

Wanneer u bij Overtocht.nl een reservering heeft gemaakt, nemen wij contact met u op wanneer er concretere informatie bekend is over uw reservering.