Karlskrona

Haveninformatie

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Karlskrona:

        

Maatschappijen

  • Stena Line

    Karlskrona ligt ongeveer 205 km van Malmö en 350 km van Göteborg. Van Malmö neemt u de route E22 die u rechtstreeks naar de terminal brengt. Van Göteborg neemt u de route 22, die u naar Karlskrona zal leiden. De terminal is gelegen aan Verko – ongeveer 10 km van de stad Karlskrona, volg de borden Verko en Gdynia met het ferry symbool.

    Er is een parkeerplaats buiten de terminal waar u met contant geld kunt betalen.

    Verkövägen 101,
    371 65 Lyckeby Karlskrona

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.