Halmstad

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Halmstad:

Maatschappijen

 • Stena Line

  Per trein

  Als u met de trein naar Halmstad reist, komt u aan op Halmstad Central Station. Hier checkt u in bij de Stena bussen, die alle voetpassagiers naar de ferry brengt. De terminal ligt op 10 minuten lopen van het treinstation. U vindt een taxistandplaats naast het treinstation.

   

  per bus

  Als u met de bus naar Halmstad reist, komt u aan op Halmstad Central Station. Hier checkt u in bij de Stena bus, die alle voetpassagiers naar de ferry brengt.

  Danmarksterminalen Halmstad
  Turbingatan 22
  302 50 Halmstad

  • Café
  • Toiletten
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.