IJmuiden

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar IJmuiden:

Maatschappijen

 • DFDS Seaways

  Wanneer u van de A9 uit de richting Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Alkmaar komt neemt u de afslag IJmuiden, Beverwijk naar de A22. Hier neemt u de afslag IJMUIDEN en volgt de borden IJMUIDEN. Let op uw snelheid (max. 50 km per uur), want er staan hier flitspalen. Vanaf het Pontplein (pont naar Velsen Noord/Beverwijk) volgt u de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (rechts van u) en de borden TERMINAL. Bij de splitsing van de Kanaaldijk en – flauw naar links – De Geul, volgt u De Geul, die onder het viaduct doorgaat. Vervolgens komt u op de Dokweg, die u volgt tot de eerste afslag naar rechts (bij het Shell station). Nu rijdt u op de Halkade, die u tot aan de Felison terminal afrijdt

  U kunt 3 uur van tevoren inchecken. U dient uiterlijk 1 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

  Er is een parkeerplaats bij de haven. Kosten zijn ongeveer 8 Euro.

  Felison Terminal
  Sluisplein 33
  1975 AG IJmuiden
  +31 255 546650

  • Café
  • Toiletten
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.