Tanger Ville

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Tanger Ville:

Maatschappijen

 • FRS Iberia

  Je kunt van Rabat naar Tanger rijden via de N-6, de afstand tussen deze twee steden is ongeveer 238 kilometer. Casablanca ligt op 330 km afstand via de snelwegen A5, A6 of A1.

  Bij de haven zelf is een parkeergarage, een esplanade waar u uw auto kunt achterlaten. Er is momenteel echter een betere parkeergarage op de tekentafel.

  Er zijn nogal wat parkeergarages aan de zuidkant van Mohamed V Avenue, die geschikt zijn voor lang parkeren. Buiten de medina, in de Grand Souk, is een parkeerplaats met bewaking.

  Een andere optie is om uw auto op Tanger Airport te laten staan, waar een parkeerplaats is.

  Avenue Mohamed VI

  Tanger Ville

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.