Liepaja

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Liepaja:

Maatschappijen

 • Stena Line

  Vanuit de richting van Riga (A9) volgt u de borden “Osta” tot u bij een kruising komt met een bord “Brivosta”. Hier slaat u rechts af en blijft u op de hoofdweg. Nadat u de spoorrails bent overgestoken, slaat u rechts af naar de terminal.

  Vanuit de richting Klaipeda (vanuit het zuiden), volgt u op de “Zirnu” straat tot u via de brug het spoor oversteekt. U slaat links af en slaat bij de derde kruising rechts af. Volg deze weg en sla links af de “Raina” straat in. U blijft rechtdoor rijden tot u bij een kruising komt waar u een bord met het logo “Pramis” ziet. U slaat links af en blijft de hoofdweg volgen. Nadat u het spoor bent overgestoken, slaat u links af naar de terminal.

  Terrabalt Terminal
  Brivostas iela 14a
  LV-3405, Liepaja
  Letlan

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.