Scrabster

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Scrabster:

Maatschappijen

 • Northlink Ferries

  Per Bus
  Rapsons exploiteert lokale bussen in het noorden van Schotland. Citylink verzorgt reguliere busdiensten van Scrabster naar Inverness. Een aantal bussen stopt bij de ferry terminal in Scrabster, terwijl andere bussen op zo’n 2½ km van de terminal stoppen in het centrum van Thurso.

  Per Trein
  Er rijdt geregeld een trein van Scotrail van Thurso en Wick naar Inverness. De dienstregeling sluit aan op de aankomst- en vertrektijden van de ferries van Northlink in de haven van Scrabster. Er rijdt een bus van/naar het station, de stad Thurso en Scrabster om de passagiers zo snel mogelijk te vervoeren. Het treinstation in Thurso ligt op ong. 3 km van de ferry terminal in Scrabster.

  U  dient 1 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

  Queen Elizabeth Pier
  Scrabster
  Caithness
  KW14 7UT
  +44 1856 885500

  • Café
  • Toiletten
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.