Northlink Ferries

Maatschappij

Meer informatie over Northlink Ferries

De Northlink Ferries vaart vanuit het noordelijkste puntje van het Verenigd Koninkrijk naar de Orkney en Shetland eilanden. De routes worden dagelijks 365 dagen per jaar gevaren. Er word tot 3x per dagen gevaren van Scrabster naar Stromness op de Orkney eilanden. Er zijn nachtafvaarten vanuit Aberdeen naar Lerwick op de Shetland eilanden, 4x per week word deze route via de hoofdstad van Orkney, Kirkwall, gevaren.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Northlink Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn Kleine kennels € 10,- per enkele reis, per huisdier. Grote kennels € 13,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht is de eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– tot 6 weken voor vertrek 5% van de reissom
– van 6 tot 2 weken voor vertrek 20% van de reissom
– van 2 weken tot 1 dag voor vertrek 50% van de reissom
– de dag van vertrek of bij een no-show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam en geboortedatum van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • MV Hrossey

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 140

  Maximale aantal passagiers: 600

 • MV Hjaltland

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 140

  Maximale aantal passagiers: 600

 • MV Hamnavoe

  Type schip: Ferry

  Maximale aantal voertuigen: 95

  Maximale aantal passagiers: 600

Bekijk de overtochten van Northlink Ferries:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.