Newcastle

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Newcastle:

Maatschappijen

 • DFDS Seaways

  Per auto

  Vanaf het centrum van Newcastle: Neem de A1 richting Morpeth en vervolgens de A19 richting de Tyne-tunnel. Volg bij het naderen van de tunnel het internationale veerbootsymbool op de A187 richting North Shields. Volg deze weg tot aan de rotonde en neem de tweede afslag naar de International Ferry Terminal, Royal Quays.

  Vanuit het noorden: Rijd via de A19 naar de Tyne-tunnel en volg de aanwijzingen zoals hierboven.

  Vanuit het zuiden: Rijd via de A19 richting de Tyne-tunnel. Eenmaal door de tunnel, rijdt u verder op de A187 en volgt u de aanwijzingen zoals hierboven beschreven. Let op: Bestuurders die uit het zuiden komen, moeten rekening houden met extra tijd in de zomermaanden omdat het in de tunnel extreem druk kan zijn.

  De parkeerplaats bij North Shields wordt beheerd door Port of Tyne. Volg bij aankomst de borden naar de beveiligde parkeerplaats aan de rechterkant terwijl u de weg volgt. Vanaf hier is het slechts een klein stukje lopen naar de International Passenger Terminal. Als u eerst mensen af moet zetten of bagage af moet geven, doe dit dan direct buiten de terminal voordat u de parkeerplaats oprijdt.

  International Ferry Terminal

  Royal Quays

  North Shields, Tyne & Wear

  NE29 6EE

  Verenigd Koninkrijk

  +44 191 293 6268

   

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.