Hull

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hull:

Maatschappijen

 • P&O Ferries

  Met de auto:
  Vanuit het noorden en westen neemt u ofwel de M62 of de A1079 naar de A63 en het stadscentrum van Hull.Volg de borden naar King George Dock & Ferries. Vanuit het zuiden neemt u de A15 over de Humber Bridge, vervolgens rijdt u oostwaarts via de A63 naar het stadscentrum van Hull.Volg de borden A63 (A1033) naar King George Dock & Ferries.
  Passagiers die reizen met een voertuig naar Rotterdam of Zeebrugge dienen zich naar Terminal 1 te begeven en daar de bewegwijzering richting de voertuigcheck-in te volgen. Passagiers die naar Europoort reizen kunnen hun wagen parkeren op de daarvoor voorziene parking, voor passagiers die naar Zeebrugge reizen zijn er parkeerplaatsen voorzien aan de terminal. De parking in Hull is betalend, u betaalt £6.00 per dag of dagdeel.
  Met de bus/intercitybus:
  Van Hull Paragon Railway Station naar de terminal aan het King George Dock:vertrek om 17.15u. Van het King George Dock naar Hull Paragon Station:vertrek na aankomst schip.
  National Express biedt dagelijks rechtstreekse verbindingen van en naar de terminal.De belangrijkste op- en uitstappunten zijn:York, Leeds, Liverpool, Manchester, Bradford, Newcastle, Sunderland, Thirsk, Glasgow en Edinburgh.
  Voetpassagiers
  Voetpassagiers die naar Rotterdam reizen dienen zich naar Terminal 1 te begeven om te parkeren en gaan te voet aan boord van het schip. Voetpassagiers die naar Zeebrugge reizen dienen zich naar terminal 2 te begeven en gaan te voet aan boord van het schip.

  U dient 90 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

  Er is een parkeerplaats bij de haven.

  King George Dock
  Hedon Rd
  Kingston-upon-Hull
  HU9 5PS
  Bij het gebruik van een GPS: Voor terminal 1 gelieve de postcode HU9 5PS in te voeren en terminal 2 HU9 5PR
  +44 1304 44 88 88

  • Café
  • Toiletten
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.