Havenkaart

Telefonische hulp
Klantbeoordelingen

Haveninformatie - Hull

Overtochten

Maatschappij Route Duur Boek
P&O Ferries Rotterdam (Europoort) - Hull 12 uur Boeken
P&O Ferries Zeebrugge - Hull 14 uur 30 min Boeken

P&O Ferries

Contactinformatie

King George Dock
Hedon Rd
Kingston-upon-Hull
HU9 5PS
Bij het gebruik van een GPS: Voor terminal 1 gelieve de postcode HU9 5PS in te voeren en terminal 2 HU9 5PR
+44 1304 44 88 88

Openingstijden en Check-in

U dient 90 minuten voor vertrek aanwezig te zijn.

Faciliteiten

Parkeermogelijkheid

Er is een parkeerplaats bij de haven

Route

Met de auto:
Vanuit het noorden en westen neemt u ofwel de M62 of de A1079 naar de A63 en het stadscentrum van Hull.Volg de borden naar King George Dock & Ferries. Vanuit het zuiden neemt u de A15 over de Humber Bridge, vervolgens rijdt u oostwaarts via de A63 naar het stadscentrum van Hull.Volg de borden A63 (A1033) naar King George Dock & Ferries.
Passagiers die reizen met een voertuig naar Rotterdam of Zeebrugge dienen zich naar Terminal 1 te begeven en daar de bewegwijzering richting de voertuigcheck-in te volgen. Passagiers die naar Europoort reizen kunnen hun wagen parkeren op de daarvoor voorziene parking, voor passagiers die naar Zeebrugge reizen zijn er parkeerplaatsen voorzien aan de terminal. De parking in Hull is betalend, u betaalt £6.00 per dag of dagdeel.
Met de bus/intercitybus:
Van Hull Paragon Railway Station naar de terminal aan het King George Dock:vertrek om 17.15u. Van het King George Dock naar Hull Paragon Station:vertrek na aankomst schip.
National Express biedt dagelijks rechtstreekse verbindingen van en naar de terminal.De belangrijkste op- en uitstappunten zijn:York, Leeds, Liverpool, Manchester, Bradford, Newcastle, Sunderland, Thirsk, Glasgow en Edinburgh.
Voetpassagiers
Voetpassagiers die naar Rotterdam reizen dienen zich naar Terminal 1 te begeven om te parkeren en gaan te voet aan boord van het schip. Voetpassagiers die naar Zeebrugge reizen dienen zich naar terminal 2 te begeven en gaan te voet aan boord van het schip.