Naxos - Santorini

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Naxos
Naar Griekenland overtocht Santorini
Ferry Overtocht Santorini

Ferry van Naxos – Santorini

Naxos is het grootste Eiland van de Griekse Cycladen. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat vanuit Naxos meerdere rederijen varen naar de populaire bestemming Santorini, ook wel bekend als Thira. De maatschappijen Seajets, Golden Star Ferries en Blue Star Ferries maken deze overtocht.

Vaartijden naar Santorini

Seajets heeft eigenlijk het hele vaarseizoen twee afvaarten per dag van Naxos naar Santorini. In het laagseizoen vertrekken de ferry’s rond 10:30 uur en 13:35 uur. In het hoogseizoen gaan de veerboten rond 11:50 uur en 13:25 uur.

Wij stellen u graag op de hoogte dat deze overtocht ook retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Santorini – Naxos.

Tijdsduur van de overtocht

De overtocht met Seajets duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Voor deze korte overtochten worden er snelle en simpele schepen ingezet. Er zijn zitplaatsen, toiletten en vaak een kleine bar waar een hapje en drankje gehaald kan worden. Op elk schip in de vloot is het mogelijk om een voertuig mee te nemen.

Met Golden Star Ferries bent u ongeveer even lang onderweg, namelijk ook ongeveer 1 uur en 30 minuten. Deze schepen zijn net iets luxer qua stoelen en ruimte. Ook hier is een bar aanwezig om eten en drinken te halen tijdens de overtocht.

Met een overtocht met Blue Star Ferries bent u het langste onderweg. Deze overtocht duurt circa 2 uur en 00 minuten. Deze schepen hebben los van een bar ook een kleine winkel.

Uw overtocht naar Santorini boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Naxos naar Santorini zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van een overzicht van de totaal prijs en een tijdsplanning.

Mocht u naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Naxos: