Thira - Naxos

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Thira
Naar Griekenland overtocht Naxos
Ferry Overtocht Naar Naxos

Ferry van Thira (Santorini) – Naxos

Mocht u op vakantie gaan naar de Cycladen, dan is het heel eenvoudig om te gaan eilandhoppen. Op die manier verkent u meerdere Griekse eilanden binnen één vakantie. Neem een voorbeeld aan de overtocht van Thira (Santorini) naar Naxos. Deze reis legt u af met de maatschappij Seajets, Blue Star Ferries of Golden Star Ferries.

Vaartijden naar Naxos

De rederijen varen vooral in de zomermaanden veel naar de Cycladen, waaronder Naxos. Naast de zomermaanden wordt er een enkele keer gevaren naar Naxos. Binnen de zomermaanden vertrekt er meerdere keren per dag een veerboot. Mocht u graag willen weten om welke tijden de veerboot vertrekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte vertrektijd die aansluit bij uw reis.

U kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Naxos – Thira (Santorini).

Tijdsduur van de overtocht

Vanuit Thira (Santorini) bent u binnen binnen 2 uur op Naxos. Aan boord van de schepen kunt u genieten van het heerlijke Griekse klimaat door plaats te nemen op het zonnedek. Tevens heeft u de mogelijk om binnen de route uit te zitten. Neem bijvoorbeeld een leuk kaartspel mee en voordat u het weet is de anderhalf uur voorbij.

Meer over Naxos

Vanaf de haven van Naxos tot bovenaan aan het Venetiaanse kasteel komt u vele smalle winkelstraatjes tegen die de stad vertegenwoordigen. Daarnaast wordt de stad gekenmerkt door de eindeloze zandstranden, rotsen en om het marmer dat hier gedolven wordt. Het is het ideale uitgangspunt om te gaan eilandhoppen. Dit komt door de centrale ligging van het eiland binnen de Cycladen.

Uw overtocht naar Naxos boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Thira (Santorini) naar Naxos zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten van deze overtocht en uw tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen. Wij helpen u graag verder!

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Thira: