Hull - Rotterdam Europoort

Prijsopgave

Van Overtocht Engeland Groot Britannië Hull
Naar Overtocht vanaf Nederland Rotterdam Europoort
Ferry Overtocht Rotterdam Europoort

Ferry van Hull – Rotterdam Europoort

Rotterdam Europoort ligt op 40 kilometer van het centrum van Rotterdam. Het is een belangrijke internationale haven voor vrachtverkeer, maar voor veerboten van en naar Hull, Verenigd Koninkrijk. De rederij P&O Ferries vaart deze route vanuit Hull naar Rotterdam Europoort en vice versa.

Vaartijden naar Rotterdam Europoort

Er wordt dagelijks gevaren vanaf Hull naar Rotterdam. De ferry vertrekt elke dag om hetzelfde tijdstip, namelijk 20:30 uur.

Wij attenderen je erop dat deze overtocht ook als retour geboekt kan worden. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Rotterdam Europoort – Hull.

Tijdsduur van de overtocht

In ongeveer 12 uur brengt een veerboot van P&O Ferries je van het Verenigd Koninkrijk naar Rotterdam. Het is mogelijk om te overnachten aan boord als er gekozen wordt om in een cabine te verblijven. Dit heeft veelal de voorkeur aangezien het om nachtafvaarten gaat.

Aan boord kan je genieten van een maaltijd, een filmkijken in de bioscoop, wat drinken bij de bar of winkelen in goedgevulde shop.

Meer over Rotterdam Europoort

Het is mogelijk om Rotterdam Europoort te zien vanaf een bootje. Rondvaart Europoort verzorgd rondvaarten van 90 minuten door één van de grootste havens van Europa. Het is ook mogelijk om een rondvaart naar de Maasvlakte te nemen. Deze duren ongeveer 2,5 uur.

Jouw overtocht naar Rotterdam Europoort boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Hull naar Rotterdam Europoort zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten van deze overtocht. Daarnaast stellen wij je graag op de hoogte wat betreft de tijdsplanning van jouw reis.

Mocht je naderhand nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Hull: