Fynshav - Bojden

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Fynshav
Naar Overtocht Denemarken Bojden
Ferry overtocht naar Bojden

Ferry van Fynshav – Bojden

Binnen Denemarken kan je heel eenvoudig de Oostzee oversteken met de veerboot van Fynshav naar Bojden. Deze overtocht wordt afgelegd met de maatschappij Alslinjen.

Vaartijden naar Bojden

De ferry van Alslinjen vaart dagelijks naar het Deense Bojden. Van maandag tot en met zondag vertrekt de veerboot van 06:00 uur tot 18:00 uur. Zodoende vertrekt er iedere twee uur een boot. Op zondag vertrekt de eerste veerboot om 08:00 uur. De laatste boot vertrekt die dag om 20:00 uur.

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Bojden – Fynshav.

Tijdsduur van de overtocht

De reis naar Bojden is maar van korte duur. Binnen 50 minuten ben je al aan de andere kant van het water. Aan boord heb je overigens wel de mogelijkheid om jouw auto te verlaten. Geniet van een heerlijk belegd broodje, een hamburger of hotdog in het aanwezige restaurant.

Meer over Bojden

Vanuit Bojden kan je op alle gemak Noorwegen verder verkennen. Rijdt bijvoorbeeld eens door naar Kopenhagen middels de E20. In Kopenhagen kan je verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Breng eens een bezoek aan Snarens Kvarter, een van de oudste wijken van de stad of bezoek de Tivoli Tuinen.

Jouw overtocht naar Bojden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Fynshav naar Bojden zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Fynshav: