Ferry overtocht naar Bojden

Fynshav Naar Bojden

Ferry overtocht naar Bojden
Fynshav
Overtocht Denemarken Denemarken
Bojden
Overtocht Denemarken Denemarken
Informatie
Maatschappij: Alslinjen
Duur: Vanaf 50 minuten

Ferry van Fynshav - Bojden

Binnen Denemarken kan je heel eenvoudig de Oostzee oversteken met de veerboot van Fynshav naar Bojden. Deze korte overtocht wordt dagelijks gevaren door de rederij Alslinjen.

 

Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Vaartijden Fynshav - Bojden

De ferry van Alslinjen vaart dagelijks naar het Deense Bojden. Van maandag tot en met zondag vertrekt de veerboot van 06:00 uur tot 18:00 uur. Zodoende vertrekt er iedere twee uur een boot. Op zondag vertrekt de eerste veerboot om 08:00 uur. De laatste boot vertrekt die dag om 20:00 uur.

Je kunt deze overtocht ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Bojden – Fynshav.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, ik ben Fabiënne ik help u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past. Neem gerust contact met mij op de volgende manieren.

Veelgestelde vragen

Je kan als bestuurder in je voertuig blijven zitten. In de haven zijn er verschillende rijen voor verschillende voertuigen waar je aan mag sluiten. Reis je als voetpassagier dan kan je in de terminal inchecken en aan boord gaan.

Je hebt een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van jouw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren. Zorg dat je voor vertrek weet of je voor jouw bestemming mag reizen met een identiteitskaart, of je een paspoort nodig hebt.

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

Meer informatie over Fynshav – Bojden

Faciliteiten aan boord

Meer over Bojden

Jouw overtocht naar Bojden boeken?

Faciliteiten aan boord

De reis naar Bojden is maar van korte duur. Binnen 50 minuten ben je al aan de andere kant van het water. Aan boord heb je overigens wel de mogelijkheid om jouw auto te verlaten. Geniet van een heerlijk belegd broodje, een hamburger of hotdog in het aanwezige restaurant.

Meer over Bojden

Vanuit Bojden kan je op alle gemak Noorwegen verder verkennen. Rijdt bijvoorbeeld eens door naar Kopenhagen middels de E20. In Kopenhagen kan je verschillende bezienswaardigheden bewonderen. Breng eens een bezoek aan Snarens Kvarter, een van de oudste wijken van de stad of bezoek de Tivoli Tuinen.

Jouw overtocht naar Bojden boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Fynshav naar Bojden zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Andere populaire overtochten

Van Overtocht Denemarken Bojden
Naar Overtocht Denemarken Fynshav
Duur:50 minuten

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews