Bojden - Fynshav

Prijsopgave

Van Overtocht Denemarken Bojden
Naar Overtocht Denemarken Fynshav
Ferry Overtocht Bojden Fynshav

Ferry van Bojden – Fynshav

Wanneer je van het Deense eiland Funen terug wenst te reizen naar het vasteland van Denemarken kan je de overtocht maken van Bojden naar Fynshav. De rederij Alslinjen voert deze korte overtocht dagelijks uit.

Vaartijden naar Fynshav

De overtocht van Bojden naar Fynshav wordt dagelijks meerdere keren gevaren door Alslinjen. Op maandag tot en met vrijdag vertrekt er tussen 09:00 uur en 21:00 uur elke twee uur een boot. Op zondag vertrekt er ook elke twee uur een ferry, maar dan tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Dit betekent dat er elke dag zeven vertrektijden mogelijk zijn naar Fynshav. Daar moet toch een passend tijdstip voor je tussen zitten.

Wens je de overtocht van andersom te reserveren? Hiervoor verwijzen wij je graag naar de route Fynshav -Bojden.

Tijdsduur van de overtocht

In slechts 50 minuten varen brengt Alslinjen je van Bojden terug naar het vaste land van Denemarken. Je kunt er voor kiezen om deze 50 minuten te genieten van het mooie uitzicht, maar je kan ook een hapje en een drankje nuttigen aan boord.

Meer over Fynshav

De overtocht van Bojden naar Fynshav is waarschijnlijk onderdeel van jouw terugreis naar Nederland. Heb je gedurende jouw reis al kennisgemaakt met de prachtige standen van Denemarken? Ook Fynshav beschikt over een mooi strand. Een tussenstop bij het strand van Fynshav of omgeving is dan ook een echte aanrader.

Jouw overtocht naar Fynshav boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Bojden naar Fynshav zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij je graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot deze reis of een van onze overige reizen? Neem dan gerust contact met ons op door ons een WhatsApp te sturen, te bellen of te mailen.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Bojden: