Overtochten Napolitaanse Archipel (IT)

Bestemmingen

Overtocht van en naar Napolitaanse Archipel (IT)

De Campanische, of Napolitaanse Archipel, (Italiaans: Arcipelago campano respectievelijk Arcipelago napolitano) is een eilandengroep in de Golf van Napels in de Tyrreense Zee.

Geologisch bestaat er nog wel een onderverdeling binnen de Campanische Archipel. De Flegreïsche Eilanden hebben namelijk een gemeenschappelijke vulkanische oorsprong, die afwijkt van de geologische oorsprong van het eiland Capri.

Tot de Campanische Archipel behoren de volgende eilanden:
Ischia, met de gemeenten Ischia, Casamicciola Terme, Lacco Ameno, Forio, Serrara Fontana en Barano d’Ischia;
Procida, met de gelijknamige gemeente;
Vivara, behorend tot de gemeente Procida;
Nisida, behorend tot de gemeente Napels;
Capri, met de gemeenten Capri en Anacapri.

De munteenheid is de Euro (EUR).

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Napolitaanse Archipel (IT):

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.