Venezia Lines

Maatschappij

Meer informatie over Venezia Lines

De Venezia Lines is opgericht in 2003. Ze varen van Italië naar Kroatië en valt samen me Virtu ferries onder de Virtu Holdings. Ze varen van April tot Oktober. Op deze route worden alleen voetpassagiers en fietsen toegelaten, andere voertuigen zijn niet toegestaan.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Venezia Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 10,- per enkele reis, per huisdier. Katten dienen in een vervoersmand vervoerd te worden. Honden mogen niet groter zijn dan 60 cm lang en 50 cm hoog. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Tot 7 dagen voor vertrek € 15,- per persoon
– Van 6 dagen tot 72 uur voor vertrek 50% van de reissom
– Van 72 uur tot vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 40,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen, er wordt geen restitutie verleend indien u wijzigt naar een voordeligere afvaart.
– Naamswijzigingen zijn niet toegestaan.

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam, geboortedatum en paspoortnummer van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • San Pawl

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • San Frangisk

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

Bekijk de overtochten van Venezia Lines:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.