Jadrolinija

Maatschappij

Meer informatie over Jadrolinija

Jadrolinija is een Kroatische maatschappij die is opgericht op 20 Januari 1947. Ze varen van Italië naar Kroatië. Afgelopen jaar hebben ze 9.719.951 personen vervoerd. Via hun lokale en internationale routes.

De lokale routes moeten ter plaatse gereserveerd worden. De internationale route van de Italiaanse havenplaats Ancona naar Split in Kroatië kan wel van tevoren gereserveerd worden.

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Jadrolinija. Zij moeten wel in het bezit zijn van het europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren. Tijdens de overtocht dient uw huisdier een muilkorf te dragen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing in het geval van wijzigen of annuleren van uw reservering:

Annuleren:
Bij annuleren wordt het volgende in rekening gebracht:
– Tot 22 dagen voor vertrek 10% van de reissom
– Van 21 tot 8 dagen voor vertrek 20% van de reissom
– Van 7 dagen tot 1 dag voor vertrek 30% van de reissom
– Op de dag van vertrek of bij no show 100% van de reissom
Bij het annuleren van uw overtocht zullen de reserveringskosten en taxen niet vergoed worden.

Wijzigen:
– € 25,- per wijziging + eventuele tariefsverhogingen

Vervoer van commerciële goederen is niet toegestaan

Nodig om te reserveren bij deze maatschappij:
Voornaam, achternaam, geboortedatum en paspoortnummer van alle passagiers.
06-Nummer en kenteken van het voertuig.

De betaling na een definitieve reservering:
Het volledige bedrag dient direct voldaan te worden.

 • Zadar

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • Marko Polo

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

 • Dubrovnik

  Type schip:

  Maximale aantal voertuigen:

  Maximale aantal passagiers:

Bekijk de overtochten van Jadrolinija:

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.