Onze populaire overtochten

Van Overtocht naar Finland Eckerö (Aland)
Naar Overtocht naar Zweden Grisslehamn
Duur:2 uur
Van Overtocht naar Zweden Grisslehamn
Naar Overtocht naar Finland Eckerö (Aland)
Duur:2 uur
Altijd dezelfde prijs als de rederij
Snel en persoonlijk Nederlands advies
Klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Eckerö Linjen

Veelgestelde vragen

Bij prijsopgave kan je een offerte aanvragen. Wij ontvangen van jou de offerteaanvraag en gaan deze verwerken. Wij gaan een passende overtocht en prijs voor je zoeken. Als het mogelijk is kijken wij daarvoor bij verschillende maatschappijen. Heb je vragen over je offerte, speciale wensen of wil je meer advies, neem dan contact op met ons team.

Een reservering maken bij ons kan telefonisch en per e-mail. Verder zijn wij ook te bereiken per Whatsapp.

Kijk hier hoe onze boekingsprocedure eruit ziet.

De betaling dient per direct voldaan te worden, waarna je ook direct jouw ticket ontvangt.

Enkele tips om je reis goed voor te bereiden:

  • 1. Voor je op reis gaat, is het goed om te weten waar de haven is en hoe je hier moet komen. Op onze havenpagina vind je meer informatie over de havens.
  • 2. Je hebt  een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om te kunnen reizen. Het reisdocument moet geldig zijn tijdens de duur van uw reis. Heb je geen geldig reisdocument bij je tijdens het inchecken, dan kunnen de baliemedewerkers je de toegang weigeren.
  • 3. Vergeet je voucher of ticket niet.
  • 4. Kijk op onze extra service pagina voor meer producten.
  • 5. Neem je verzekeringspolis mee.

Wij willen je graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws en onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op en we schrijven je in voor onze nieuwsbrief.

Bij Overtocht.nl krijg je altijd persoonlijk advies

Hallo, wij zijn overtocht.nl wij helpen u graag bij het vinden van de overtocht die bij uw wensen past.

Vraag direct een offerte aan

Een offerte aanvragen is gemakkelijk en altijd vrijblijvend.

Eckerö Linjen

Over Eckerö Linjen

Huisdieren

Eckero Linjen Ferry

Over Eckerö Linjen

Introductie

Eckerö Linjen is een gerenommeerde ferry operator die opereert op de Oostzee en sinds zijn oprichting in 1961 uitgegroeid is tot een prominente speler in de maritieme industrie. De maatschappij is gevestigd in Åland, een autonome regio van Finland, en staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige ferrydiensten tussen verschillende bestemmingen in de regio.

De Veerkracht van Eckerö Linjen

Met een uitgebreide vloot van moderne en goed uitgeruste schepen, biedt Eckerö Linjen een comfortabele en plezierige reiservaring voor passagiers. De veerboten zijn uitgerust met faciliteiten zoals restaurants, bars, winkels, en lounges, waardoor reizigers kunnen genieten van een breed scala aan voorzieningen tijdens hun overtocht.

Belangrijke Routes

Stockholm – Mariehamn: Een van de belangrijkste routes van Eckerö Linjen verbindt de Zweedse hoofdstad Stockholm met de pittoreske stad Mariehamn, de hoofdstad van Åland. Deze route biedt een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur, terwijl passagiers genieten van het schilderachtige landschap van de archipel.

Grisslehamn – Eckerö: Deze route verbindt het Zweedse Grisslehamn met Eckerö op Åland. Het is een populaire keuze voor reizigers die een kortere overtocht willen maken en biedt snelle en frequente veerdiensten.

Kapellskär – Långnäs: De veerdienst tussen Kapellskär in Zweden en Långnäs op Åland is een andere cruciale verbinding van Eckerö Linjen. Deze route staat bekend om zijn efficiëntie en is geliefd bij zowel toeristen als vrachtvervoerders.

Duurzaamheid en Toekomstvisie

Eckerö Linjen heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en streeft naar milieuvriendelijke praktijken binnen de scheepvaartindustrie. Ze investeren in geavanceerde technologieën en methoden om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van schonere brandstoffen en energie-efficiënte maatregelen. Door hun voortdurende inzet voor kwaliteit en duurzaamheid blijft Eckerö Linjen een belangrijke speler en een betrouwbare keuze voor passagiers die de prachtige regio van de Oostzee willen verkennen.

Huisdieren

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Eckerö Linjen. Zij moeten wel in het bezit zijn van het Europees paspoort voor gezelschapsdieren, inenting hebben tegen hondsdolheid en ontwormd zijn binnen 5 dagen voor vertrek. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route.

Met een ferry je overtocht maken

Reizen is genieten. Dat begint al bij je thuis. Want Overtocht.nl biedt jou alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe je gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoek en boek je direct online jouw ticket. Zo ben je altijd verzekerd van een ontspannen overtocht, tegen de beste prijs.

  • Prijsgarantie: altijd dezelfde prijs als de rederij

  • Al meer dan 60 jaar ervaring met ferry’s

  • Altijd een snel, persoonlijk overtocht aanbod op maat!

  • Officieel Partner van de NKC

  • Onze klanten beoordelen ons met 4,7 uit 5 sterren

Dit zeiden anderen over Overtocht.nl

4./5

Gemiddelde beoordeling van 78 reviews