Huisdieren per maatschappij

Acciona Trasmediterranea

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Acciona Trasmediterranea. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven.

Adria Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Adria Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren en een muilkorf dragen. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren. De eigenaar het huisdier is altijd verantwoordelijk voor de zorg, veiligheid en hygiëne.

Agoudimos Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Agoudimos Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven.

AnekSuperfast

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van AnekSuperfast. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren en een hondsdolheid vaccinaties is verplicht. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 50,00 per huisdier per enkele reis als u in een hut verblijft, € 20,00 per huisdier per enkele reis als hij is een kennel verblijft. Tijdens de overtocht kan uw huisdier bij u in de caravan of camper blijven als u camping on board heeft gereserveerd. Het is ook mogelijk om een huisdieren hut te reserveren waar u huisdier tijdens de overtocht mag verblijven, heeft u geen huisdieren hut dan dient u huisdier in een kennel te verblijven. Uw huisdier mag niet in openbare ruimte komen. Aan dek moet uw huisdier aangelijnd zijn en een muilkorf dragen. De eigenaar het huisdier is altijd verantwoordelijk voor de zorg, veiligheid en hygiëne.

Balearia

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Balearia. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren (maximaal 2). Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven. Er zijn kennel voor huisdieren tot 30kg en voor boven de 30 kg. Aan dek moet uw huisdier aangelijnd zijn en een muilkorf dragen. De eigenaar het huisdier is altijd verantwoordelijk voor de zorg, veiligheid en hygiëne. Op de Highspeed is het niet toegestaan uw hond te bezoeken, op de Ferry mag dit wel i.o.m. een werknemer. Op overtochten tot 4 uur lang mag de hond eenmaal bezocht worden en langer dan 4 uur tweemaal.

Bornholms Trafikken

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Bornholms Trafikken. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen extra kosten voor het vervoer van huisdieren. Honden dienen een muilkorf te drage, en kleine honden moeten in een vervoersmand vervoerd worden. Er zijn aan boord speciale zitplaatsen voor personen met huisdieren. .

Brittany Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Brittany Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Van Frankrijk naar Engeland en vv € 32,- per enkele reis, per huisdier Van Spanje naar Engeland en vv € 50,- per enkele reis, per huisdier . Tijdens de overtocht dient u huisdier een muilkorf te dragen.

Color Line

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Color Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Huisdier in auto € 6,- per enkele reis, per huisdier . Huisdier in kennel € 12,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel of auto te verblijven. Uitlaten Kiel-Oslo en vv op het open dek, Hirtshals-Kristiansand/Larvik en vv niet toegestaan

Condor Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Condor Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tussen Engeland en Frankrijk € 39,- per enkele reis, per huisdier als in een voertuig. Tussen Frankrijk en Kanaaleilanden € 39,- per enkele reis, per huisdier als in een voertuig. Tijdens de overtocht dient u huisdier in de auto te verblijven. Bezoeken is alleen mogelijk bij goede weersomstandigheden en in overleg met de medewerkers aan boord.

Corsica Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Corsica Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn €19,00 per hond per enkele reis, katten en andere kleine dieren zijn gratis. Tijdens de overtocht dient u huisdier bij u te bliven, hijmag niet in de auto blijven zitten. Hij moey altijd aangelijnd te zijn en een muilkorf dragen.

DFDS Seaways

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van DFDS Seaways. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Chipnummer moet doorgegeven worden bij boeking. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel of uw auto te verblijven.

Endeavor Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Endeavor Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven. Huisdeiren zijn niet welkom in openbare ruimtes of hutten.

Eurotunnel

Huisdieren zijn uiteraard welkom in de treinen van de Eurotunnel. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 23,00 per huisdier per enkele reis. Tijdens de overtocht dient u huisdier in de auto te verblijven.

Finnlines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Finnlines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Travermunde/Rostock – Helsinki en vv € 96,- per enkele reis, per huisdier. Gdynia – Helsinki en vv € 86.40 per enkele reis, per huisdier. Rostock – Gdynia en vv € 76.80 per enkele reis, per huisdier. Travermunde – Malmö en vv € 20,- per enkele reis, per huisdier. Kapelskar – Naantali en vv € 33,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht dient u huisdier samen met u in een huisdieren hut te verblijven, dit geld zowel voor de dag als de nachtovertochten..

Fjord Line

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Fjord Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn Huisdieren in kennel € 13,- per enkele reis, per huisdier. Huisdieren in auto € 7,- per enkele reis, per huisdier.. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven die beschikbaar zijn in verschillende maten of in uw voertuig. Afspraken moeten gemaakt worden met een werknemer voor het uitlaten en verzorgen. Als huisdieren in de kennel verblijven mag de eigenaar altijd bij de hond. Daar is een speciale uitlaatplek. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en hutten.

Grandi Navi Veloci

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Grandi Navi Veloci. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn €25,00 per huisdier per enkele reis. Tijdens de overtocht dient u aangelijnd zijn, een muilkorf is niet verplicht maar word wel aangeraden. Er zijn huisdierenhutten aanwezig aan boord

Grimaldi Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Grimaldi Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Italië – Spanje en vv. € 35,- per enkele reis, per huisdier Italië – Tunesië en vv. € 50,- per enkele reis, per huisdier Sicilië – Tunesië en vv. € 30,- per enkele reis, per huisdier Italië – Marokko en vv. € 55,- per enkele reis, per huisdier Italië – Malta en vv. € 25,- per enkele reis, per huisdier Sardinië € 35,- per enkele reis, per huisdier Sicilië € 20,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven, een muilkorf is verplicht.

Irish Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Irish Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven. Kattenbox € 45,- per enkele reis, per kat Kleine kennel € 45,- per enkele reis, per huisdier Grote kennel € 70,- per enkele reis, per huisdier Extra grote kennel € 100,- per enkele reis, per huisdier.

Jadrolinija

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Jadrolinija. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren. Tijdens de overtocht dient u huisdier een muilkorf.

LD Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van LD Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren. Tijdens de overtocht dient u huisdier te verblijven in uw voertuig, als u voetpassagiers bent moet uw huisdier in een kennel.

Minoan Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Minoan Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn . Huisdier in hut € 50,- per enkele reis, per huisdier. Huisdier in kennel is gratis. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel of huisdieren hut te verblijven.

Moby Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Moby Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn 15,- per enkele reis, per huisdier.. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn.

Northlink Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Northlink Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn Kleine kennels € 10,- per enkele reis, per huisdier. Grote kennels € 13,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht is de eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.

P&O Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van P&O Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. € 18,- per enkele reis, per huisdier voor de route van Calais naar Dover en € € 22,- per enkele reis, per huisdier voor der route Rotterdam/Zeebrugge Hull. Tijdens de overtocht van Calais – Dover dienen huisdieren tijdens de overtocht in het voertuig te blijven. Voetpassagiers kunnen huisdieren meenemen in een stevig afsluitbaar hok. Tijdens de overtocht van Rotterdam/Zeebrugge Hull dienen huisdieren in een kennel te verblijven. Voetpassagiers mogen geen huisdieren meenemen..

RG Line

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van RG Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tijdens de overtocht is de eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.

Scandlines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Scandlines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tijdens de overtocht dient u huisdier in het voertuig te verblijven en is de eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.

Smyril Line

Huisdieren zijn helaas niet welkom op de schepen van Smyril Line. De reden hiervoor is dat Huisdieren en vogels mogen alleen worden ingevoerd met toestemming van het Ministerie van Landbouw (veterinaire dienst). Als u toestemming krijgt, moet uw huisdier in IJsland nog minimaal vier maanden in quarantaine blijven.

SNCM

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van SNCM. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven en is de eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.

Steam Packet

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Steam Packet. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Tijdens de overtocht mag u huisdier niet in het voertuig verblijven.

Stena Line

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Stena Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route.

De route Hoek van Holland – Harwich. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven, ze mogen ook in de auto blijven mits dit uw eigen auto is en er ventilatie en drinkwater aanwezig is. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en hutten. Bezoek regelen bij Guest Service aan boord. De kosten zijn bij een Economy ticket € 18,- per enkele reis, per huisdier en bij een Flexi ticket € 29,- per enkele reis, per huisdier

De routes op de Ierse Zee. Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel of in uw voertuig te verblijven. Er zijn geen extra kosten voor het vervoer van een huisdier

De route van Frederikshaven – Oslo . Tijdens de overtocht dient uw huisdier hut te verblijven. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en normale hutten. Er is een speciale uitlaatplek aan boord. De kosten voor het huisdier zijn bij nachtafvaarten Laagseizoen € 150,- per enkele reis, per huisdier, Hoogseizoen € 172,- per enkele reis, per huisdier en Dagafvaart € 75,- per enkele reis, per huisdier

De route van Kiel – Göteborg. . Tijdens de overtocht dient uw huisdier hut te verblijven. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en normale hutten. Er is een speciale uitlaatplek aan boord. De kosten voor de huisdierenhutten zijn Binnenhut € 99,- – € 125,-Buitenhut € 125,- – € 155,-

Voor de routes van Frederikshaven – Göteborg en Grena – Varberg . Stena Danica, Stena Jutlandica,Stena Nautica mag de hond in de auto blijven of bij de eigenaar in een speciale lounge. Er zijn geen kennels. Stena Express zijn geen huisdieren toegestaan. Stena Germanica/Stena Scandinavica zijn geen huisdieren toegestaan.

TallinkSilja

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van TallinkSilja. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne. Het is niet toegestaan dieren mee te nemen in openbare ruimtes en de niet daarvoor bestemde hutten. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route.

Voor de route Stockholm – Turku/Helsinki . Huisdiervriendelijk hutten zijn verplicht te reserveren bij dag en nacht afvaarten. Maximaal 2 huisdieren per hut. De kosten zijn € 16,- per enkele reis, per huisdier

Voor de route Stockholm – Tallinn/Riga. Huisdieren moeten tijdens de overtocht in een kennel of huisdiervriendelijke hut. Maximaal 2 huisdieren per hut. Geen kennels aan boord de Festival. De kosten zijn € 16,- per enkele reis, per huisdier

Voor de route Helsinki – Tallinn. De huisdieren mogen tijdens de overtocht in de auto blijven op eigen risico van de eigenaar. Het autodek word gesloten tijdens de overtocht. De kosten zijn € 13,- per enkele reis, per huisdier

Tirrenia

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Tirrenia. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn. Andere huisdieren moeten in een vervoersmand. Eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in openbare ruimtes..

Toremar Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Toremar Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn. Andere huisdieren moeten in een vervoersmand. Eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in openbare ruimtes..

Transeuropa Ferries

Huisdieren zijn helaas niet welkom op de schepen van Transeuropa Ferries.

TT Line

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van TT Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Huisdiervriendelijk hutten zijn verplicht te reserveren bij dag en nacht afvaarten. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in openbare ruimtes. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn. Speciale uitlaatplekken aanwezig.De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. € 15,- per enkele reis, per huisdier Dagafvaart hut € 52,- Nachtafvaart binnenhut € 99,- en buitenhut € 117,-Tijdens de overtocht dient u huisdier in een kennel te verblijven.

TTT Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van TTT Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 11,- per enkele reis, per huisdier. Tijdens de overtocht mag u huisdier niet in openbare ruimtes of hutten komen, er zijn kennels aanwezig.

Unity Line

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Unity Line. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 35,- per enkele reis, per huisdier. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in openbare ruimtes. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn. De eigenaar is verantwoordelijk voor zorg, veiligheid en hygiëne.

Venezia Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Venezia Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn € 10,- per enkele reis, per huisdier. Katten dienen in een vervoersmand vervoerd te worden. Honden mogen niet groter zijn dan 60 cm lang en 50 cm hoog. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn.

Viking Lines

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Viking Lines. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren verschillen per route. Voor de route Stockholm – Mariehamn en Turku/Helsinki € 12,- per enkele reis, per huisdier. Voor de route van Helsinki – Tallinn € 14,- per enkele reis, per huisdier . Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in openbare ruimtes. Honden moeten een muilkorf om en aangelijnd zijn. Honden dienen het liefst te verblijven op de open dekken..

Virtu Ferries

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Virtu Ferries. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. De kosten voor het vervoer van huisdieren zijn Kennel € 12,- per enkele reis, per huisdier, in een voertuig gratis.

Wightlink

Huisdieren zijn uiteraard welkom op de schepen van Wightlink. Zij moeten wel in het bezit zijn van Het Europees paspoort voor gezelschapsdieren. Er zijn geen kosten voor het vervoer van huisdieren.