Salerno

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Salerno:

Maatschappijen

 • Grimaldi Lines

  Vanaf Napels:
  Volg de A3 en neem de afslag Vietri sul Mare.

  Vanuit Rome:
  Volg de A30 en ga er dan af bij Avellino Salerno (E841) volg Salerno en centrum.
  Daarna volgt u de borden met porto.

  Vanaf Bari:
  Neem afslag Salerno centrum en volg de borden porto.

  Op uw navigatie: Stad: Salerono en straat: Banchina Rossa.

  U dient 3 uur voor vertrek aanwezig te zijn.

  Banchina Rossa
  84 121 Salerno
  +39 089 258 3148 / +39 089 222 751

  • Café
  • Toiletten
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.