Newhaven

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Newhaven:

Maatschappijen

 • DFDS Seaways

  Met de auto

  Op slechts 103 km van Londen, 16 km ten oosten van Brighton, of 24 km ten westen van Eastbourne. Als u vanuit Brighton reist, rijdt dan in oostelijke richting via de A27 langs Lewes en neem de A26 naar Newhaven. Volg in Newhaven de borden naar de veerhaven van Newhaven.

  Newhaven Ferry Port, Rail Approach

  Newhaven, East Sussex

  BN9 0DF

  Verenigd Koninkrijk

  +44 1235 845 138

  +44 7917 412 762

  In de veerhaven van Newhaven zijn zowel korte- als langetermijnparkeervoorzieningen beschikbaar. Voor meer informatie over de beschikbare parkeerfaciliteiten kunt u bellen met +44 (0) 844 576 8836

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.