Rio Marina

Haveninformatie

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Rio Marina:

Maatschappijen

 • Moby Lines

  Voor het aan boord gaan in onze veerboten is het nodig om in te checken. Dit zal worden uitgevoerd door het Moby personeel rechtstreeks aan de voorzijde van de veerboot.

  Het tijdslimiet voor het melden bij de check-in voor passagiers zonder voertuig is 30 minuten, voor passagiers met een voertuig 90 minuten.

  De voertuigen zullen niet in chronologische volgorde worden ingescheept, maar op basis van de aangegeven beschikbaarheid door de Commandant van de veerboot en/of zijn ondergeschikten.

  Calata dei Voltoni 20
  57038 Rio Marina
  +39 0565 962073

  • Café
  • Toiletten
        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.