S.S. de La Gomera - Las Palmas

Prijsopgave

Van Overtocht Spanje S.S. de La Gomera
Naar Overtocht Spanje Las Palmas

Ferry van S.S. de La Gomera (La Gomera) – Las Palmas (Gran Canaria)

Met de veerboot van S.S. de La Gomera (La Gomera) naar Las Palmas (Gran Canaria)? Dat kan eenvoudig met Naviera Armas. De overtocht duurt ongeveer 6 uur en 00 minuten.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van S.S. de La Gomera (La Gomera) naar Las Palmas (Gran Canaria) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!

  • Over Naviera Armas

    De Spaanse rederij Naviera Armas is opgericht in 1941 en is begonnen met overtochten naar Lanzarote. Nu zijn ze een echte specialist voor de Canarisch Eilanden daarom zijn de schepe...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar S.S. de La Gomera: