Piombino - Portoferraio

Prijsopgave

Van Italië overtocht Piombino
Naar Italië overtocht Portoferraio
Ferry overtocht naar Portoferraio

Ferry van Piombino – Portoferraio (Elba)

In de Italiaanse regio Toscane ligt de stad Piombino. Deze stad is het ideale startpunt om uw reis voort te zetten naar Portoferraio (Elba). Deze reist legt u eenvoudig af met de Italiaanse maatschappijen Toremar Ferries of Moby Lines.

Vaartijden naar Portoferraio

Met Toremar Ferries vaart u het gehele jaar door naar Elba. In het laagseizoen vaart de maatschappij 11 keer op een dag naar Portoferraio. De eerste veerboot vertrekt in die periode om 06:30 uur. De laatste vertrekt om 22:20 uur. Reist u in het midden- en/of hoogseizoen dan vertrekt de veerboot 25 keer op een dag. Waarop de eerste om 05:30 uur vertrekt en de laatste om 22:30 uur.

Mocht u de overtocht maken met Moby Lines dan vertrekt de veerboot ongeveer 5 keer per dag in het laagseizoen. In het hoogseizoen vindt de overtocht ongeveer 12 keer plaats. De ferry van Moby Lines vertrekt ongeacht het seizoen ‘s ochtends vroeg tot aan ‘s avonds.

Corsica Sardinia Ferries vaart ongeveer 4 keer per dag de route van Piombino naar Portoferraio.

U kunt deze reis ook retour boeken. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de route Portoferraio – Piombino. 

Tijdsduur van de overtocht

Ongeacht de maatschappij waarmee u de overtocht maakt, is de tijdsduur van de overtocht gelijk. De reis duurt ongeveer één uur. Aan boord kunt u op het zonnedek plaats nemen of een hapje eten of drinken in de cafetaria. Mocht u de reis afleggen met Moby Lines, dan zijn er tevens vele faciliteiten voor kinderen aan boord aanwezig. Voor u het weet is de reis voorbij.

Boek uw overtocht naar Portoferraio

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Piombino naar Portoferraio (Elba) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag! Via onderstaande offerte aanvraag voorzien wij u graag van de totale kosten en een tijdsplanning.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze overtocht of een van onze overige overtochten? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsApp te sturen, te mailen of te bellen.

  • Over Toremar Ferries

    Toremar Ferries verbind de eilanden Elba, Giglio, Capraia en Pianosa. Met het vaste land van Italië. In 2011 is Toremar Ferries overgenomen door Moby Lines.

  • Over Moby Lines

    De Italiaanse maatschappij Moby Lines is opgericht in 1959. De rederij staat vooral bekend om het gebruik van karakters van Loony Tunes op haar schepen. In 2003 is er een overeenkom...

  • Over Corsica Sardinia Ferries

    Met Corsica Sardinia Ferries kunt u gemakkelijk met de boot naar Corsica. Er worden dagelijks 30 overtochten aangeboden vanaf zowel Italië als Frankrijk naar Corsica en Sardinië. ...

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Piombino: