Donoussa - Astypalaia

Prijsopgave

Van Griekenland overtocht Donoussa
Naar Griekenland overtocht Astypalaia

Ferry van Donoussa – Astypalaia

Met de veerboot van Donoussa naar Astypalaia? Dat kan eenvoudig met Blue Star Ferries. De overtocht duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Donoussa naar Astypalaia zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag!

  • Over Blue Star Ferries

    Een van de bekendste Griekse maatschappijen is Blue Star Ferries. Deze maatschappij is in 1965 opgericht als Strintzis Lines. Deze naam is sinds 2002 veranderd in Blue Star Ferries....

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Donoussa: