Cagliari (Sardinië) - Arbatax (Sardinië)

Prijsopgave

        
Van Italië overtocht Cagliari (Sardinië)
Naar Italië overtocht Arbatax (Sardinië)

Ferry van Cagliari (Sardinië) – Arbatax (Sardinië)

Met de veerboot van Cagliari (Sardinië) naar Arbatax (Sardinië)? Dat kan eenvoudig met Tirrenia. De overtocht duurt ongeveer 5 uur en 30 minuten.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Cagliari (Sardinië) naar Arbatax (Sardinië) zodat u zeker weet dat u de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen u graag!

        
  • Over Tirrenia

    De Tirenia is in 1936 opgericht en verbind het vasteland van Italië met Sardinië, Sicilië , de Tremiti eilanden en Tunesië. Ze vervoeren jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers.

        

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

        

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Cagliari (Sardinië):