Ayvalik - Mytilini

Prijsopgave

Van Overtocht Turkije Ayvalik
Naar Griekenland overtocht Mytilini

Ferry van Ayvalik – Mytilini

Met de veerboot van Ayvalik naar Mytilene (Lesvos)? Dat kan eenvoudig met Erturk Lines.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor de ferry van Ayvalik naar Mytilene (Lesvos) zodat je zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Onze specialisten helpen je graag!

  • Over Ertürk Lines

    Ertürk Lines bestaat sinds 1960 en verzorgt de overtochten tussen Griekenland en Turkije.

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.

Deze overtochten vertrekken ook van en naar Ayvalik: