Overtochten Polen

Bestemmingen

Overtocht van en naar Polen

Polen ligt in Oost – Europa. Het land grenst aan de Oostzee, en de landen Rusland, Tsjechië, Slowakije en Duitsland. De hoofdstad van Polen is Warschau. In Polen wonen 39 miljoen mensen.

Taal:
In Polen wordt pools gesproken.

Tijdsverschil:
Er is geen tijdsverschil met Nederland.

Voltage:
230 volt.

Het klimaat is een kruising van het landklimaat van Oost-Europa en het zeeklimaat van West-Europa. Januari en februari worden gekenmerkt door strenge winters met soms zeer lage temperaturen. De zomers zijn warm en zonnig met een gemiddelde temperatuur van boven de 20 graden.

De munteenheid is de Zloty (Zl), die is onderverdeeld in 100 groszy.

Een geldig reisdocument. Voor verblijf langer dan 90 dagen dient wel een visum te worden aangevraagd.

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Polen:

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.