Overtochten Litouwen

Bestemmingen

Overtocht van en naar Litouwen

Litouwen ligt in Noord-Europa. Het land grenst aan de Oostzee en de landen Letland, Wit Rusland, Polen en Rusland. De hoofdstad in Litouwen is Volnius.
De oppervlakte 65.300 km² . Litouwen is daarmee ruim 1,5 keer grote dan Nederland.

Taal:
De officiele taal is Lets en Russisch.

Tijdsverschil:
Er is geen tijdsverschil met Nederland.

Voltage:
230 volt.

Litouwen heeft een gematigd klimaat, en in het oosten een landklimaat.

Munteenheid is de Litu

Een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart

Bekijk ook deze mooie overtochten van en naar Litouwen:

Maatschappijen

Waarom overtocht.nl?

Reizen is genieten. Dat begint al bij u thuis. Want Overtocht.nl biedt u alle ferry-overtochten in Europa overzichtelijk op een rijtje. Zeg maar hoe u gaat: met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet. Via Overtocht.nl zoekt en boekt u direct online uw ticket. Zo bent u altijd verzekerd van een ontspannen reis, tegen de beste prijs.

Bij Overtocht.nl vindt u eenvoudig en snel alle tarieven van de verschillende overtochten binnen Europa. Door het land van uw bestemming te selecteren, krijgt u een overzicht van de maatschappijen en de aangeboden routes. Vervolgens kiest u de gewenste route en vult u een aantal relevante gegevens in, waaronder de gewenste reisdata en het aantal reizigers. Op basis hiervan worden de tarieven berekend. Heeft u reeds van te voren bepaald welke route u gaat nemen, dan kun u deze stap overslaan en direct naar het prijsberekeningsysteem gaan.

Gaat u voor vroegtijdige zekerheid? De overzichtelijke prijsvergelijking, het online reserveringssysteem en het betaalgemak maken het mogelijk om snel over een ticket te beschikken.

Komt u er zelf nog niet helemaal uit, dan staan wij u graag met raad en daad terzijde. U kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag, van 10.00 – 17.00 uur via 0900-6837862. Dan wordt u vriendelijk en in het Nederlands te woord gestaan.